Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: LUMSAIL, SmartWave, HairGrow, HEALEASY
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 10000000-20000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 50% - 60%
Hoofdproduct 1: het materiaal van de drukgolftherapie
Hoofdproduct 2: Chirurgische Liposuction-Machine
Hoofdproduct 3: de groeimachine van het laserhaar
Inleiding

China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Shanghai Medische Lumsail en Co. van het Schoonheidsmateriaal, Ltd dat in 2007 door verscheidene rijke ervaren ingenieurs, als volledig geïnvesteerd bedrijf voor wetenschap en technologie in Shanghai, China wordt opgericht, is gewijd op het gebied van medische apparatuur en estheticamateriaal bijna 10 jaar. In het verleden de tien jaar, kweekt Lumsail met zijn oprechte klanten in China, evenals in veel andere landen, als Verenigde Staten, Australië, Canada, Duitsland, enz. Nu heeft Lumsail workshop bezeten die ISO13485-norm, en zijn eigen onderzoek & ontwikkelingsteam, strikt technische ondersteuningteam en verkoopteam volgt.

 

Als belangrijke fabrikant, voert LUMSAIL zijn eigen merken als LUMSAIL ®, SINCERY ®, SMARTWAVE ®, HAIRGROW ® en meer uit. Meer dan 20 octrooien om nieuwe ontwerp en innovatieideeën van medisch en estheticamateriaal, worden 2 projecten toegekend als top 10 Winnaars van Innovatiemodellen door de Overheid van China in 2016.

 

Medische Lumsail en Co. van het Schoonheidsmateriaal, Ltd bepalen dichtbij van bij Zhenru- Science park de plaats, waar het grootste medische en geneeskundecentrum voor de stad van Shanghai bij, met rijpe upstreams voor hoogte - kwaliteitscomponenten voor het professionele medische apparatuur manufacturering. Nu heeft Lumsail een volledige reeks van het ballistische materiaal van de drukgolftherapie, van mobiel type aan volledig-zichbevindt hoge energiemodellen, en andere producten voor plastic chirurgische gebieden ontwikkeld. Door veelvoudige tentoonstellingen van wereldklasse in afgelopen decennium bij te wonen, heeft Lumsail onze producten aan duizenden klanten over de hele wereld getoond.

 

Lumsail heeft de „KWALITEIT, KLANT EERST EERST aangehangen, PRAGMATISCH EN BEREIDEND, RAFFINEERT OP“ bedrijfsfilosofie, om uitstekende kwaliteit, redelijk-kostenproducten te verstrekken en de prima dienst aan klanten, snelle en harmonische ontwikkeling, werkt oprecht met u samen, dient morgen toetreden het creëren van beter in. De meeste producten zijn goedgekeurd Ce, FCC erkend voor de markt van de V.S., en de deelproducten zijn FDA dat voor de markt van de V.S. wordt ontruimd. De gehele het werk stroom wordt geïnspecteerd door TUV van Duitsland om onze productenkwaliteit te verzekeren, en aan de norm te voldoen die door de meeste populaire markten in Europese markt wordt bepaald.

China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Opgericht in 2007, onderzocht van Hongkong, concentreerde LUMSAIL zich ® hoofdzakelijk op internationale markt. De aanvankelijke producten omvat laser/ipl gebaseerd estheticamateriaal, dan uitbreidt aan verwante domeinen, voor het gezichtsmateriaal van de huidbehandeling, lichaam die materiaal, en nu het gezichtsmateriaal van de huidanalyse een nieuwe vorm geven.

 

In 2010, was de nieuwe workshop opstelling voor de productie van medische apparatuur, volgens de tendens van estheticamateriaal in populairste markt, en nieuw segment in kwestie om fysiek therapiemateriaal te verstrekken, evenals voor schoonheidsdoel. Het eerste materiaal van de drukgolftherapie werd geleverd aan onze eerste klant in Europa in 2011, en nu hebben wij opstellings volledige productregel voor het ballistische materiaal van de drukgolftherapie, en populairste model BS-SWT2X is de 3de betere generatie, veel aangezien het in 2011 werd ontwikkeld.

 

In 2012, nodigden wij beroemd Chinees laboratorium uit beginnen om ons product te testen, om Ce-norm in overeenstemming te zijn die wijd door Europese markt wordt vereist, en de meeste hoofdstroomproducten hebben Ce-certificaat, en FCC certificaat in het volgende van 1 to2-jaren bereikt. In 2014, is LUMSAIL acknoledged door FDA van de V.S., als gediplomeerde fabrikant voor medische apparatuur.

 

Vanaf 2013, begon LUMSAIL om markt van Chinese binnenlandse markt aan overzee markt, met hoge normproduct en de dienst, aan redelijke prijs uit te breiden. Wij zijn scherp om onze producten te verstrekken om meer die cliënt te helpen van de bijgewerkte technologie voor gezondheid ten goede aan is gekomen aan.

 

In 2014, begon LUMSAIL om in verschillende tentoonstellingen over de hele wereld te verschijnen.

 

De Arabische Gezondheid 2017 is de populairste medische tentoonstelling op het gebied van het Midden-Oosten Azië.

 

De grootste Medische Handelsbeurs in de Grootste Medisch apparaatmarkt, die zowel Noord-Amerika als Zuid-Amerika behandelen.

 

 

De meest professionele esthetica en medisch toont in Midden-Oosten Azië.

 

De meest professionele esthetica en medisch toont in de V.S., ook Noord-Amerika.

 

De beroemde esthetica en medisch toont in Australië. Heel wat beroemde merken als Zeltiq, Alma, Syneron verschijnt ook.

 

CMEF is de grootste markt van medische apparatuur, verwante producten en de diensten in het gebied Van Azië en de Stille Oceaan geworden. Wij stemmen in met uw bezoek in onze cabine bij het paviljoen van Shanghai.

 

De belangrijke handelsbeurs van de wereld voor de medische industrie nodigt u naar Düsseldorf vanaf 14 - 17 November 2016 uit. Onthaal aan MEDICA.
Het aantal van de HealEasycabine: Zaal 7,1 71A02-5
Stem in met uw bezoek in onze cabine in 14 Nov., 2016 aan 17 Nov., 2017 in Düsseldorf, Duitsland.
Detailadres: Tentoonstellingscentrum en Congrescentrum, Düsseldorf, Duitsland

 

De Arabische Gezondheid 2017 is de populairste medische tentoonstelling op het gebied van het Midden-Oosten Azië.
Het aantal van de HealEasycabine: Paviljoenzaal P.C10
Stem in met uw bezoek in onze cabine in 30 Januari, 2017 aan 2 Februari, 2017 in Doubai.
Detailadres: De Overeenkomst & de Tentoonstellingscentrum van Dubai International

 

De grootste Medische Handelsbeurs in de Grootste Medisch apparaatmarkt, die zowel Noord-Amerika als Zuid-Amerika behandelen.

Cabine Nr. Y33

Dienst

LUMSAIL levert hoogte - kwaliteitsmedische apparatuur en estheticamachine in redelijke prijs. Lumsail heeft het is eigen veelvoudige merken die, handelsmerken en octrooien, zowel verschijning, softwareauteursrecht als hardwareontwerp behandelen. Wij willen over de hele wereld bekwame verdelers de markt uitbreiden, die onze producten deliverying aan meer mensen.

 

LUMSAIL verleent OEM de dienst, past onze gezamenlijke producten volgens de eis van verdelers, met inbegrip van specificatie, uit-geval, het embleem van cliënten en softwaremenu's aan, die op onze huidige producten met bestaande norm wordt gebaseerd. Wij stemmen ook orde van klanten ermee in die hun eigen ontwerp verstrekken en volledige geassembleerde machines of componenten aan klanten verstrekken, om hen te helpen op hun lokale gebieden opnieuw samenbrengen.

 

LUMSAIL verleent ODM de dienst, dus ontwerpen wij product helemaal opnieuw, dat op concept wordt gebaseerd dat door klanten wordt verstrekt, die verschillende plannen volgens begroting van klanten deliverying. Het auteursrecht en de octrooien worden nog gehouden door klanten, en de producten worden uitgevoerd door LUMSAIL (of hun eigen workshops in hun landen). Wij zijn ook blij om de verwerkende dienst te verlenen, die van Chinese rijpe stroomopwaarts/logistiek en intelligentie ten goede aan is gekomen aan.

 

China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Voor al onze producten, verstrekken wij fabrieksniveau na de verkoopdienst:

 

A. Wij verstrekken 12 maanden volledige garantie (uitgesloten consumptie). De reactietijd is 12 uren door Chinese of Engelstalige ingenieur.

 

B. Wij verstrekken ook technische opleiding voor directe gebruikersverdelers, die op bepaalde voorwaarde worden gebaseerd. Tevreden om met onze verkoop team voor meer te contacteren. De opleiding wordt geleid door ervaren ingenieur of exploitant om de ervaring van installatie, algemene gebruik, gebruik volgens gerichte behandelingsdoel en ook het oplossen van problemen te delen.

 

C. Voor het grootste deel van onze proudcts, steunen wij 5 jaar ondersteunend de dienst, dus zullen de componenten zelfs daarna 60 maanden beschikbaar zijn toen u het product kocht.

 

D. Voor verdelers, verlenen wij de technische ondersteuningdienst om hen te helpen om onze producten in hun gebieden/landen volgens hun lokaal beleid te registreren. Wij hebben met succes meer dan 10 van onze verdelers helpen om FDA, KFDA en ook andere certificaten op hun gebieden te registreren, om hun markt zeer uit te breiden.

 

China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

LUMSAIL® heeft een stevige groep, die hun specifieke sterkte gebruiken, werkend aan verschillende rols. Het onderzoek en ontwikkelingsteam, het goed bij software en hardwareontwerp, bezitten ervaring in de architectuurontwerp van het medische en estheticamateriaal en implementatie, de gevallenanalyse van OEM/ODM en voeren de oplossing aan klanten uit; het kwaliteitscontroleteam is goed bij controle en verifieert de productieprocedure bij elk belangrijk punt, elk eenheidsproduct is verzekeren onder beheer en volgt strikt ISO-norm; het naverkoopteam, communiceert tussen klanten en ons bedrijf, die installatiegids, onderhoud opleiding, kwestie-bevestigt leveren; het professionele verkoopteam, neemt de rol om ons product aan onze elke oprechte klant te leveren; logistiekteam, het werk voor en goederen die inpakken verzenden.

 

China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Shanghai Lumsail Medical And Beauty Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2