• De lage van de het Materiaaled1000 Urologie van de Intensiteitsschoktherapie Erectiele Dysfunctie
 • De lage van de het Materiaaled1000 Urologie van de Intensiteitsschoktherapie Erectiele Dysfunctie
 • De lage van de het Materiaaled1000 Urologie van de Intensiteitsschoktherapie Erectiele Dysfunctie
 • De lage van de het Materiaaled1000 Urologie van de Intensiteitsschoktherapie Erectiele Dysfunctie
De lage van de het Materiaaled1000 Urologie van de Intensiteitsschoktherapie Erectiele Dysfunctie

De lage van de het Materiaaled1000 Urologie van de Intensiteitsschoktherapie Erectiele Dysfunctie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: SmartWave
Certificering: CE
Modelnummer: BS-SWT6000

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: HOUTEN DOOS
Levertijd: Binnen 3 werkdagen nadat wij de betaling van ED-de Machine van de Schokgolftherapie ontvingen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200 eenheden
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Akoestische golftherapie voor erectiele dysfunctie/correcte golf voor E-D ESWT-functie: ED (Erecile-Dysfunctie), de ziekte van Peyronie
Technologie: Lage IntensiteitsDrukgolf Frenquency: 1-22 Herz
Penetratiediepte: 0 - 60mm Energie: 1.0 de bar aan 5,0 verspert,
Impulsfrequenties: 1 - 22 onophoudelijk regelbare Herz, het stappen 1Hz Protocollen: 8 of 40 vooraf ingestelde protocollen met 999 aangepaste protocollen
Output: Enig kanaal (facultatieve dubbel) Instrumentenhoofden: 6mm/15F mm 15C mm 15D mm 25mm/36mm
Type: De lucht perste ballistisch samen
Hoog licht:

schokgolfmedisch apparaat

,

schoktherapiemachine

Productomschrijving

ED1000 van de de Drukgolftherapie EDSWT van de urologie Erectiele Dysfunctie De Schokgolftherapie Equiment BS-SWT6000 voor ED

De lage van de het Materiaaled1000 Urologie van de Intensiteitsschoktherapie Erectiele Dysfunctie 0

De Therapiemateriaal BS-SWT6000 van de SmartWaveDrukgolf

Het Materiaal van de Drukgolftherapie, riep ook ESWT, hoofdzakelijk voor fysieke therapiebehandeling, sportblessure en rehabitationbehandeling.

De erectiele dysfunctie, of ED, zijn wanneer het moeilijk is om een bouw te krijgen of te houden die voor geslacht genoeg vast is. ED beïnvloedt wel 30 miljoen mensen. De meeste mensen hebben problemen van tijd tot tijd met bouw. Maar wanneer dit meer dan de helft van de tijd gebeurt, dan is ED aanwezig. ED kan gebeuren wanneer de gezondheidsproblemen van de bloedstroom of schade zenuwen in de penis beperken. ED kan ook door spanning of emotionele redenen worden veroorzaakt. ED kan een vroegtijdige waarschuwing van een ernstigere ziekte zijn. De hartkwaal, de hoge bloeddruk en de hoge bloedsuiker kunnen allen ED veroorzaken. Het vinden van en het behandelen van de oorzaak van uw ED kunnen uw algemeen gezondheid en welzijn helpen.

 

WAT IS DE LAGE THERAPIE VAN DE INTENSITEITSschokgolf? Hoe wij het gebruiken
Lage Intensiteitsschokgolf – LWST verstrekt een dubbel resultaat met betrekking tot uw penile rehabilitatie. Het recente onderzoek wijst op het de groei van de stamcel in het penile gebied regenereert. Binnen de behandelingsprogramma van onze gepatenteerde Peyronie – het speelt een dubbele rol in het helpen zowel geconcentreerde als diffuse plaque verdelen plus het rehabiliteren van beschadigd weefsel.  

edswt

De erectiele dysfunctie kan zijn meer dan ontkrachtend; het kan uw levenskwaliteit ruïneren. vele jaren, hebben de mensen met ED tot mondelinge ED-medicijnen, zijn toevlucht genomen om hun symptomen te verlichten. Terwijl de mondelinge medicijnen voor erectiele dysfunctie voor tijdelijke hulp van de symptomen van ED efficiënt kunnen zijn, het meest richten zij niet de worteloorzaak van ED van de patiënt en kunnen ongewenste bijwerkingen vaak brengen. Wij weten dat aangezien de mensen verouderen, de schepen in de penis verzwakken, aangaan en met micro-plaque vullen enkel aangezien zij elders in het lichaam na verloop van tijd doen. Aangezien de mensen verouderen vermindert de penis in gevoeligheid die het maken harder om een aangenaam orgasme te bereiken. De patiënten neigen ook om verhoogde of verergerde vuurvaste tijd tussen seksuele activiteit te melden. De bodemlijn is dat de meeste erectiele dysfunctie een resultaat van slechte bloedstroom is, dat als vasculogenic ED wordt bekend. Er zijn talloze studies, teruggaande decennia geweest, die de Schokgolftherapie van laag-Intensiteitsextracorporeal (Li-ESWT) tonen om ongelooflijk nuttig te zijn om ED te behandelen. De succestarieven zijn gemeld tot 76% (Therapeutische Vooruitgang in Urologie), en zelfs één studie, die in het Skandinavische Dagboek van Urologie wordt gepubliceerd, dat beweerde dat dit een „mogelijke behandeling“ voor ED in sommige patiënten zou kunnen zijn! 

 

 Parameter:

Waarde:

Technologie 

De lucht perste het ballistische systeem van de schokgolftherapie samen 

Schokintensiteit 

 1.0 bar aan 5Bar, het stappen 0.1Bar 

Protocollen

40 vooraf ingestelde protocollen, onbeperkte aangepaste montages 

Output 

Enig kanaal of Dubbel - (facultatief) kanaal

Controles

Kleurentouch screen voor alle softwareverrichtingen. Roterende controleknoppen voor energieniveau en voor frequentie

Pakket 

Houten geval of Aluminimun-geval als facultatieve toebehoren 

EDSWT: Nieuwe Effectivness voor Meer Patiënten:

Vasculogenic en de diabetesed-patiënten zullen van EDSWT profiteren. EDSWT-de therapie brengt hoop aan die patiënten, door meer dan 70% van hen voor PDE5-inhibitors ontvankelijk toe te staan te worden.  Als „eindstadium“ ED patiënten, zullen zij van normale seksuele functionaliteit kunnen genieten. Ons van de de machinedoorbraak van de schokgolftherapie therapeutisch systeem kan duurzame verbetering van erectiele functie en nieuwe seksuele spontaniteit aan miljoenen – moeiteloos, natuurlijk en veiligheid brengen. Smartwave EDSWTuses pulseerde akoestische golven, die in Europa als schokgolftherapie worden gekend, de worteloorzaak van slechte seksuele prestaties voor mensen te richten - slechte bloedstroom. Door bestaand bloedvat in de penis uit te breiden en nieuwe wegen voor meer bloed te creëren om in de penis te stromen, veroorzaakt Smartwave gezondere, volledigere en meer aanhoudende bouw voor mensen met en zonder erectiele dysfunctie. 

Voordelen

 • Bewezen klinische resultaten
 • Licht, compact & mobiel
 • Effect op lange termijn
 • Pijn vrije, korte behandelingen zonder gemelde bijwerkingen
 • Geschikt voor extra urologietoepassingen

 

Efficiënt zonder Medicijn

EDSWT impliceert het gebruik van geen geneesmiddelen. Voorts veroorzaakt de drukgolfbehandeling geen bijwerkingen of systemische lading op andere organen en gezonde weefsels. De niet-invasieve, pijnloze EDSWT-procedure wordt uitgevoerd tijdens een reeks korte bezoeken aan het urologiebureau, en vereist geen kalmeren of anesthesie. De Discernableverbetering van de erectiele functie van de penis kan binnen twee weken zichtbaar zijn nadat de therapie begint. De recente klinische studies openbaarden dat de patiënten een hoog tarief van tevredenheid meer dan twee jaar na behandeling – allen zonder afhankelijkheid over PDE5-inhibitors meldden. In klinische tests, heeft EDSWT significante doeltreffendheid op lange termijn getoond. Deze resultaten worden bevestigd door een dubbelblinde placebo gecontroleerde studie van een grote groep patiënten.

De drukgolven zijn akoestische golven die een drukimpuls produceren en die energie wanneer zich het verspreiden door een middel dragen. De graad van nadruk kan noninvasively worden gemoduleerd, resulterend in veranderlijke concentratie van energie bij een gewenste plaats. Wanneer de drukgolven worden toegepast op een orgaan, staan de geconcentreerde golven met de gerichte diepe weefsels in wisselwerking en doen dienst als voorbijgaande micromechanical krachten die verscheidene biologische veranderingen in werking stellen.

De therapie van de Extracorporealdrukgolf is klinisch onderzocht en toegepast op diverse medische gebieden. De drukgolftherapie wordt met hoge intensiteit gebruikt voor lithotripsy wegens zijn geconcentreerde mechanische vernietigende aard. De middelgroot-intensiteitsdrukgolven zijn getoond om anti-inflammatory eigenschappen te hebben en gebruikt voor het behandelen van een brede waaier van orthopedische voorwaarden, zoals niet-verenigde breuken, tendonitis, en bursitis. De laag-intensiteitsdrukgolven hebben waarschijnlijk angiogenic eigenschappen en in het beheer van chronische wonden, randneuropathie, en in hart ischemisch weefsel gebruikt.

Wanneer de LIJST wordt toegepast op een orgaan, staan de vrij zwakke nog geconcentreerde drukgolven met de gerichte diepe weefsels in wisselwerking waar zij mechanische spanning en microtrauma veroorzaken, die ook als scheerbeurtspanning wordt bekend. Deze scheerbeurtkracht brengt dan een ketting van gebeurtenissen teweeg die de versie van angiogenic factoren veroorzaken die neovascularization van de beïnvloede weefsels veroorzaken en de bloedstroom verbeteren. De extrapolatie van deze bevindingen aan ED heeft geleid tot de veronderstelling dat indien toegepast op corpora cavernosa, de LIJST penile bloedstroom en endothelial functie kon verbeteren door angiogenese in de penis te bevorderen. Dit overzicht vat het effect van LIJST op erectiel weefsel evenals het klinische bewijsmateriaal van zijn effect in patiënten met vasculogenic ED samen.

Sonic-de Golven zijn hoge druk, correcte golven met lage frekwentie, die door een apparaat buiten het lichaam worden geproduceerd en die op het beïnvloede weefsel op een plaats-specifieke manier worden toegepast. In de ziekte van Peyronie, en ED is de penile plaque het doel van de schokgolven. De procedure kan zonder kalmeren worden uitgevoerd.

 

Penile extracorporeal therapie van de laag-intensiteitsdrukgolf (LIJST) is aan de penis onlangs als nieuwe en veelbelovende modaliteit in de behandeling van erectiele dysfunctie (ED) te voorschijn gekomen. De LIJST heeft angiogenic eigenschappen en bevordert neovascularization. Indien toegepast op corpora cavernosa, kan de LIJST penile bloedstroom en endothelial functie verbeteren.
In een reeks van klinische proeven, met inbegrip van willekeurig verdeelde dubbelblinde veinzerij-gecontroleerde studies, is de LIJST getoond om een wezenlijk effect op penile hemodynamics en erectiele functie in patiënten met vasculogenic ED te hebben. De LIJST is van kracht in patiënten die ontvankelijk voor phosphodiesterase 5 inhibitors (PDE5i) zijn en PDE5i-nonresponders kunnen ook omzetten
aan antwoordapparaten. De reactie op LIJSTverval geleidelijk aan na verloop van tijd, en na 2 jaar, over de helft patiënten handhaaft hun functie. Het uitgebreide onderzoek is nodig om het effect te begrijpen van LIJST op erectiel weefsel, om het behandelingsprotocol te wijzigen om zijn resultaten te maximaliseren, en de patiënten te identificeren die aan de meesten van deze behandeling ten goede zullen komen.

 

Wetenschappelijk Bewezen Resultaten: Er zijn meer dan 40 klinische studies die efficiënt schokgolftherapie tonen om te zijn in het behandelen van ED. Commercieel genoemd geworden SMARTWAVE melden de patiënten grote verbeteringen aan hun seksuele gezondheid, die omvatten:

 • Duurzamere bouw
 • Spontanere bouw
 • Volledigere Bouw
 • Hulp van symptomen van de Erectiele Dysfunctie en Ziekte van Peyronie
 • Verbeterde gevoeligheid
 • Betere seksuele prestaties
 • Verminderde terugwinningstijd tussen orgasmen

 

VOORDELEN VAN DE DRUKGOLFtherapie VAN EXTRACORPOREAL
De de Drukgolftherapie van Extracorporeal Biedt vele voordelen aan potentiële patiënten aan. In tegenstelling tot medicijnen, vereist de de Drukgolftherapie van Extracorporeal Geen mensen om mondelinge drugs of schoten voorafgaand aan geslacht te nemen. Het is ook niet-invasief, zodat is er geen chirurgie in kwestie en er zijn weinig bijwerkingen aan de behandelingen. Er is ook geen onderbreking met de behandelingen, en elke zitting vergt slechts 20 minuten. Het beste van allen, patiënten zal slechts 10 behandelingen voor duurzame resultaten vergen.

 

Vele mensen hebben vasculogenic ED, die door een gebrek aan bloedstroom aan het seksuele orgaan wordt veroorzaakt. De Therapie van de ExtracorporealDrukgolf kan hen evenals diabetesmensen helpen de van wie voorwaarde tot hun ED bijdraagt. Het is ook gebruikt om hen te behandelen die zowel ontvankelijk als koel aan ED-medicijn zijn

 

 

MEER TOEPASSINGEN:

De ziektebehandeling van Osgoodschlatter

Medio gedeelteachilles tendinopathy behandeling

De middel tibial behandeling van het spanningssyndroom

Lymphedemabehandeling

Insertionalachilles tendinopathy behandeling

Idiopathische lage rugpijnbehandeling

De grotere trochanteric behandeling van het pijnsyndroom

Subacromial behandeling van het botsingssyndroom

Het verkalken tendinitis van de schouderbehandeling

Gekronkeld Beheer

Trekkerpunten

Tenniselleboog zijbehandeling

Cellulite

De behandeling van de Pseudoradicular lage rugpijn

Plantar fasciitisbehandeling

 

DE BIOLOGISCHE GEVOLGEN VAN DRUKGOLF WORDEN VERONDERSTELD OM TE OMVATTEN:

• Verandering van de doordringbaarheid van het celmembraan
• Versie van neurotransmitters
• Antibacteriële gevolgen
• Versie van GEEN (salpeteroxyde)
• Versie van de groeifactoren (VEGF, eNOS, bmp-2, PCNA)
• Inductie van de schipgroei
• De migratie en de differentiatie van de stamcel

 

EIGENSCHAPPEN:
- Ingrowth van Neovascularization, Omkering van Chronische Ontsteking, Stimulatie van Collageen
- Creeert schokgolf die op hoogst precisie gecontroleerde luchtdruk wordt gebaseerd
- Olievrije luchtcompressor, met geringe geluidssterkte en duurzaam
- Rijke zender voor diverse behandelingen
- Met vooraf ingestelde behandelingsprotocollen, en gebruiker aangepaste protocollen       
- Energieniveaus van 1Bar aan 5Bar die, regelbaar, bij 0.1Bar stappen

- Frequentie tot 22Hz, regelbaar van 1Hz aan 22Hz, die bij 1Hz stappen
- Groot touch screen met snel-knoppen om frequentie en energie onmiddellijk te plaatsen

 

Hoe efficiënt is ESWT?
De resultaten waren een verbazende gemiddelde vermindering van pijn van 92% met slechts één behandeling. (Deze gegevens vormen een weerspiegeling van de resultaten van alle patiënten die in de studie één jaar na het ontvangen van één behandeling met de machine van Dornier worden behandeld EPOS ESWT).

 

Welke tekens wijzen op deze therapie nodig is?
De drukgolftherapie kan voorwaarden zoals gedegenereerde pezen (Achilles tendonitis), hielpijn (plantar fasciitis) en tenniselleboog (zijepicondylitis) behandelen.

 

Wanneer zou ik ESWT moeten overwegen?
Als u uw voorwaarde meer dan zes maanden hebt gehad en conservatieve therapie drie zonder resultaten geprobeerd, wacht langer om naar geen hulp te streven. Het is natuurlijk om uit te stellen, maar niet een goed idee voor tendonitisvoorwaarden, aangezien onophoudelijk het gebruiken van degeneratief peesweefsel verdere schade kan veroorzaken.

 

Wanneer zou ik deze therapie moeten vermijden?
De complicaties zijn zeldzaam met drukgolftherapie. De mensen die slechte sensatie (neuropathie) of zouden hypergevoeligheid in het doelgebied hebben niet deze procedure moeten hebben. De open pijnlijke plekken zouden ook moeten worden vermeden. De drukgolftherapie wordt niet gebruikt in patiënten met hartvoorwaarden of beslagleggingen. Het zou niet tijdens zwangerschap moeten worden gebruikt. Dit zou met uw arts moeten worden besproken alvorens de procedure te ondergaan.

 

Ben I een kandidaat voor Schokgolftherapie?
De volgende criteria moeten allen zijn samenkomen alvorens de behandeling kan beginnen: 

1. U bent gediagnostiseerd met een voorwaarde dat de Schokgolftherapie efficiënt in het behandelen is aangetoond. (Of van onze arts, uw huisarts, of chirurg). 

2. Er zijn geen significante of ernstige bijwerkingen of contra-indicaties. 

3. De chirurgie is het enige andere levensvatbare alternatief.  

4. De conservatieve behandelingen hebben ontbroken of niet gewerkt.  

5. U begrijpt de procedure, kosten en andere factoren betrokken bij uw programma van behandeling.

 

VOOR voor ED1000-van de de Drukgolftherapie EDSWT van de Urologie Erectiele Dysfunctie De Schokgolftherapie Equiment BS-SWT6000 voor ED

Contact enkel Ray Liu

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De lage van de het Materiaaled1000 Urologie van de Intensiteitsschoktherapie Erectiele Dysfunctie kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.