• Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie
  • Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie
  • Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie
  • Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie
  • Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie
  • Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie
Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie

Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: Lumsail
Certificering: CE,ISO13485,FDA
Modelnummer: BS-LL7H

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: standaard export verpakkingen
Levertijd: 2-3 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 eenheid per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Laserenergie: Max. 20 mw per diode Golflengte: 650nm/670nm
Microcurrenttherapie: Handbediende sonde + Kam Totaal Laserbedrag: 400 PCs
Lasereigenschap: Regelbare de energie, Comité kan afzonderlijk worden gecontroleerd Tijdopnemer: Steun (1 – 60 min)
Hoog licht:

de therapie van de laag lichtlaser voor haarverlies

,

de groeimateriaal van het laserhaar

Productomschrijving

Het professionele van de de Groei Lage Laser van het Gezondheids Snelle Haar van de de Therapiehernieuwde groei Apparaat van de het Haarlaser

Model: LL7H de Behandeling van het laserhaar

Wij kunnen de behandeling van het laserhaar voor cliënten adviseren die vroege tekens van verlies tonen, typisch tijdens de eerste 1-6 jaar. Wat ook uw ras is, huidkleur, of het geslacht, de therapie van de lasergroei zeer efficiënt kan zijn om haar hernieuwde groei en het dik maken te bevorderen. Het klinische lasergebruik pulseerde golf LLLT om haarfollikelen enkel een paar mm onder scalp veilig te bevorderen. De bloedstroom aan de follikel wordt verhoogd leverend meer voedingsmiddelen en stabiliserend haarverlies.

De resultaten variëren van persoon aan persoon maar voor de meeste cliënten, typisch zal 85-90% positieve haarrestauratie ervaren; verbetering van de kwaliteit van eerder vellusbundels, het algemene haar dik maken en de vaak nieuwe groei van de sluimerende cellen.

 

De de Lasertherapie van de haartherapie LLLT kweekt Haar met de Echte Machine van de het Haarhernieuwde groei van de Diodenlaser

 

Men heeft lang geweten dat het rode of near-infrared laserlicht weefselreparatie bevordert en regeneratie en laag-intensiteits de licht geroepen lage lasertherapie (LLLT) cellulaire activiteit bevordert.

Het systeem BS-LL7/LL7H integreert 4 stukken van het paneel van de diodelaser, met totaal hoge 400 - de dioden van de kwaliteitslaser, om krachtige LLL (lage laser) voor de therapie van het haarverlies uit te zenden. Wat meer het is integreert micro-urrent therapiefunctie als bijgestane behandeling.

 

De Europese studies hebben aangetoond dat LLLT haarverlies in 85% van gevallen tegenhoudt en de nieuwe haargroei in 55% van gevallen bevordert. De therapeutische licht-energie wordt geabsorbeerd door de cellen en het proces van celreparatie begint, bevordert het de productie van energie op het cellulaire niveau, daarom, verbeterend celfunctie. BS-LL7H de Lage Lasers worden bedoeld als „koude“ lasers omdat zij geen energie in de vorm van hitte vrijgeven. De lichte die golflengte van een lage laser wordt uitgezonden zal eigenlijk weefsels herstellen die cellulair metabolisme door bloedomloop te bevorderen hebben geschaad, die regeneratie van normale gezonde weefsels aanmoedigt.

 

Laser voor haarverlies - de feiten
De laser voor haarverlies kan een hard onderwerp zijn aan onderzoek, wegens het feit dat de lasers zowel worden gebruikt om haarverlies als de ongewenste haargroei te behandelen. Het typen in ‚laser‘ en ‚haar‘ in de zoekmachines geeft u over het algemeen resultaten voor beide technologieën. Maar de waarheid is zij is zeer verschillend.

De lasers worden gebruikt om haarverlies te behandelen zijn in een volledig verschillende categorie en verschillen op verscheidene belangrijke manieren die.

Eerst, lasers die het gebruik behandelen van het haarverlies wat Lage Lasertherapie, of LLLT wordt genoemd. De machtsoutput van de lasers is in de waaier van 5 milliwatt, die niet genoeg is om uw huid zelfs te verwarmen. De lasers worden gebruikt om haar te verwijderen zijn in de waaier van 100 watts of meer, of 20.000 keer de machtsoutput die. Sommige mensen maken zich ongerust dat een laser van het haarverlies hen zou kunnen berokkenen, maar de lasers zijn niet krachtig genoeg schadelijk te zijn, slechts therapeutisch.

Het andere belangrijkste verschil tussen lasers voor haarverlies en die gebruikt om de haargroei te behandelen is de golflengte. In termen van licht, kunt u aan golflengte als het bedoelen van kleur van het licht denken. De therapeutische golflengten voor lasers zijn in het bereik van ongeveer 630 tot 670 nanometers. Deze zijn in de band van rood licht, en dit eind van het spectrum is waar de beste resultaten van LLLT worden gevonden. De lasers om de haargroei te behandelen zijn totaal in een verschillende band, meer in het algemeen rond 810 NM.

Me zo maak niet over enig kwaad of extra haarverlies ongerust die die uit een laser komen wordt betekend om haarverlies te behandelen. Wij krijgen occasionele vragen over veiligheid, en de enige waarschuwing die met onze lasers komt moet niet direct in hen voor om het even welke tijdsduur kijken. LLLT-de lasers zijn veilig, efficiënt, en bewezen om vele voorwaarden te behandelen, haarverlies die enkel één van hen zijn.

 


De Therapie van het laserhaar is een niet chemische, niet-invasieve behandeling die algemeen voor de behandeling van haarverlies wordt gebruikt. LLLT (lage lasertherapie) wordt geleverd door een apparaat dat panelen van lasers bevat die op scalp glanzen. BS-LL7/LL7H is high-end het systeem van de het verliesbehandeling van het laserhaar, op technologie die van de de diodelaser van 650nm en van 670nm de lage wordt gebaseerd. Dit per toeval begonnen allen, zoals vaak in de wetenschappelijke wereld gebeurt. Terug in 1966, deed een wetenschapper Endre Meister bij Semmelweis-Universiteit (in Boedapest, Hongarije) wordt genoemd onderzoek naar kanker met muizen die. Hij testte om te zien of LLLT om het even welk effect op muizen met kanker had. Hij gebruikte tegelijkertijd een nieuw apparaat - een robijnrode laser (vandaar het rode licht).

om het laserlicht aan de huid van de muizen volledig te worden, schoor hij hen. Dan behandelde hij de helft van elke muis met laser bij verschillende dosissen, verlatend de andere helft voor vergelijking onbehandeld. Het kankeronderzoek ontbrak, laser die geen invloed op kanker van de muizen heeft. Maar hij merkte iets met de behandelde kant van de muizen op - hun bont groeide terug in veel sneller dan de onbehandelde kant.

Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie 1

Om dit te testen probeerde hij verschillende niveaus van behandeling uit. Men vond dat de laser de haargroei tot een bepaald punt bevorderde, waarop het verhogen van de blootstellingstijden er niet in slaagde om de resultaten te verhogen. Het opheffen van de blootstellingstijden nog werd verder gevonden om het tegenovergestelde effect te hebben - de laser nu remde de haargroei. (Neem nota van dit feit, is het waarom wij een welomlijnd programma van lasergebruik hebben; dat u niet overdosis uw haar en de resultaten) ontkennen.

Toepassing:

- Mannelijke patroonkaalheid (Androgene Alopecia)

- Femail-patroonkaalheid (vrouwelijk-patroonalopecia)

- Verdunnend haar

- Beschadigd of gebroken haar

- Alopeciaareata

- Tractiealopecia

 

Eigenschappen:

- Hoog - de laser echte 400 dioden van de dichtheids niet ablatieve diode

- Grote behandelingsgrootte 4 stukken van laserpaneel

- De hoogte van het laserpaneel is regelbaar door gearticuleerd wapen

- Diepe penetratie door LLL (lage laser) voor de behandeling van de haarrestauratie

- (Handbediende) Microcurrentsonde en kam voor de therapie van de haarhernieuwde groei

- Toepasselijk voor al huidtype en haartype, comfortabel en pijnloos voor cliënten

- Geen onderbreking

 

De studies hebben aangetoond dat LLLT de haargroei in muizen bevorderde aan chemotherapie-veroorzaakte alopecia worden onderworpen en ook in alopeciaareata die. De gecontroleerde klinische proeven toonden aan dat LLLT de haargroei in zowel mannen als vrouwen bevorderde. Onder diverse mechanismen, wordt het belangrijkste mechanisme een hypothese opgesteld om stimulatie van epidermale stamcellen te zijn in de haarfollikel zwelling en het verplaatsen van de follikels in anagenfase.

 

LLLT voor de haargroei in zowel mannen als vrouwen schijnt zowel veilig als efficiënt te zijn. De optimale golflengte, de coherentie en de dosimetrische parameters moeten nog worden bepaald.

 

Technische Beschrijving:

Laserbron Diodelaser
Golflengte 650nm /670nm
Laserenergie Max. 20 mw per diode
Totaal Laserbedrag 400
Lasereigenschap Regelbare de energie, Comité kan afzonderlijk worden gecontroleerd
Tijdopnemer Steun (1/60 min)
Microcurrenttherapie Handbediende sonde + Kam
Stralingsdimensie 550 x 350 mm
Macht < 300="" Watts="">

 

Werkomgeving

10/28℃ 30~80%RH, 500~1060hPa
Machtsspecificatie AC220V/50Hz, 16A
Afmeting 1150 x 440 x 550mm

 

Voor het Professionele van de de Groei Lage Laser van het Gezondheids Snelle Haar van de de Therapiehernieuwde groei Apparaat van de het Haarlaser

Gelieve te voelen vrij om MEDISCHE LUMSAIL te contacteren

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Professioneel de Hernieuwde groeiapparaat 650nm van het Laserhaar/670nm-Regelbare Golflengteenergie kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.