• 15W 110cm de Schokgolfmachine van Straal Veterinaire Co2
 • 15W 110cm de Schokgolfmachine van Straal Veterinaire Co2
15W 110cm de Schokgolfmachine van Straal Veterinaire Co2

15W 110cm de Schokgolfmachine van Straal Veterinaire Co2

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: Co2 Laser for Lumsail
Certificering: CE
Modelnummer: CO2 laser

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: pakket: aluminiumgeval
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram of andere betalingsmanieren
Levering vermogen: 500 eenheid per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: De veterinaire chirurgische laser van Co2 | Het veterinaire materiaal van de lasertherapie | Economi Type: De draagbare Veterinaire Lasers van 15W | De Laserscalpel van dierenartsco2 | Chirurgische Co2-Laser
Steekproef: Beschikbaar PAKKET: Aluminiumgeval
ODM/OEM de dienst: ja Functie: huid het weer opduiken, littekenverwijdering enz.
Macht: 220V/50Hz of 110V/60Hz Het werk Straal: 110cm
Controlebord: LCD de vertoning met denkt film zeer belangrijke schakelaar
Hoog licht:

Veterinaire Co2-Schokgolfmachine

,

110cm de Machine van de Straalschokgolf

,

15W het veterinaire Materiaal van de Lasertherapie

Productomschrijving

De veterinaire chirurgische laser van Co2 | Het veterinaire materiaal van de lasertherapie | Economische Co2-Laser Medische Veterinaire Laser

 

 

 

De model Chirurgische Laser van Co2 BS-COL1

 

Ons 15W-de laser chirurgisch systeem van Co2 is een intelligent lasersysteem. Het wordt gekenmerkt door compacte structuur, elegante verschijning, betrouwbare functies, gemakkelijk gebruik, gemakkelijk onderhoud, en bouwstijl-in veiligheid-bescherming mechanisme.
De belangrijke eigenschappen omvatten:

 • Compact en gemakkelijk te werken.
 • Geïsoleerde Co2-lasertechnologie.
 • CW, impuls, en de super wijzen van de impulsverrichting
 • Wat betreft schakelaar, gecontroleerde microprocessor
 • Alfanumerieke berichtvertoning
 • 7-verbinding lente-evenwichtig gearticuleerd wapen
 • Proefstraal van 5mW-diodelaser
 • Veiligheidsbescherming met automatisch het alarmeren

 

 

Chirurgische Laservoordelen

 • Minder pijn
 • Geen het aftappen
 • Minder zwellend
 • Nauwkeurig
 • Steriel
 • Snelle terugwinning

Medische Lasertoepassingen

 • [katten declaw] Declaws
 • [teenspijker] Teenspijkers
 • [dierlijke neuters castreert] castreert & neuters
 • [het dier amputeert] Amputatie
 • [hematomen] Auditieve hematomen
 • [de tumor verwijdert] Massaverwijdering
 • Entropion
 • [dierlijke laser] Zacht gehemeltevermindering
 • Stenotic nares
 • [huisdierenlaser] Hygromas

 

Wat is een laser?

De LASER vertegenwoordigt de lichte versterking van bevorderde straling. Een laser is een optoelectronic apparaat dat hoogst geconcentreerd licht veroorzaakt. De lasermacht kan zich van een paar milliwatt (in Cd-rom-stations en laserwijzers) aan tientallen watts (industriële en medische toepassingen) en meer dan tientallen duizenden watts (gepulseerde lasers in wetenschappelijke en militaire toepassingen) uitstrekken.

 

Wat is laserchirurgie?
In laserchirurgie, kan een hoogst geconcentreerde laserstraal (verdamp of accijns) het leven weefsel effectief wegnemen. Tegelijkertijd, verzegelt het (lassen) haarvaten, klein bloedvat, lymfatisch schepen en zenuweinde, en heeft significante voordelen voor zowel patiënten als chirurgen.

 

Wat is de meest efficiënte zachte laser van de weefselchirurgie?
De zachte chirurgie van de weefsellaser verschilt van speciale types van lasers in de harde chirurgie van de weefsellaser (beenderen en tanden in tandheelkunde) en de chirurgie van het laseroog (de chirurgie van de visiecorrectie). De golflengten van licht door het laserlicht dat door hen worden geproduceerd zijn verschillend van elkaar. De het meest meestal gebruikte chirurgische laser in zachte weefselchirurgie is de Co2-laser. De Co2-lasergolflengte (10,6 microns) wordt hoogst geabsorbeerd door water in het zachte weefsel. wegens zijn superieure veelzijdigheid en precisie, zijn de kooldioxide chirurgische lasers de meest efficiënte primaire zachte weefsel chirurgische lasers sinds de jaren '60. De laserchirurgie wordt wijd gebruikt in vele toepassingen in mens en diergeneeskunde.

IMG_20170905_092815_HDR.jpg

 

De Co2-laser kan de scalpel in bijna alle zachte weefsel veterinaire procedures gemakkelijk vervangen. Bovendien zijn er sommige procedures van de laserchirurgie dat de dierenartsen als laser specifiek beschouwen omdat de techniek gemakkelijk is te manipuleren en de capaciteit heeft om het aftappen te controleren.

 

Behandelingswaaier van de Veterinaire chirurgische laser van Co2 | Het veterinaire materiaal van de lasertherapie | Economische Co2-Laser Medische Veterinaire Laser:

 

Veterinaire laserchirurgie


Algemene chirurgische procedure:
Traumatische gekronkelde debridement, de perianale tumor, de teennagel, de amputatie, de ablatie van het tumorbed, anale adenocarcinoma, de vaginale vouwen resectie, de chronische suppurative tumor, de tumor van de mastcel, colorectal tumorresectie of de resectie, de Breukdebridement van het schedel kruisvormige ligament, de curettage van het korrelingsweefsel, blaasinsnijding, diepe brutoresectie, de resectie van de valgusballon, belangrijke pulpectomy, fibrosarcoma, plantten bedvoorbereiding besmette gekronkelde, vasculaire epithelioma, leverkanker over - de resectie van het leverblad, lipoom en liposarcomaresectie, oophorectomy, perianale urethroplasty vernauwing, Pericardectomy, flankrhabdomyomas, prostatectomy, de tumors van de peesschede, hemangiopericytoma, SCC en invasief lipoom, thyreodectomie, darminsnijding, carcinoom van de blaas het overgangscel, perianale fistel, tumor/tumorresectie, urethrale verzakking, blaaspoliepen, vaginale tumorresectie - leiomyomas, SCC en fibrosarcoma, de anale Chirurgie van de zakresectie.

 

Paardenchirurgieprocedures:
De verwijdering van sarcoom, scherpe scrotal ingewandsbreukreparatie, fibroids/neurofibroma, navelbreukreparatie, basis de celtumor van de celmast, engorged epiglottischirurgie, de resectie van het korrelingsweefsel, lymfeknooppoliepen, cryptorchidectomy, melanoma, digitale neurotomychirurgie van Palmer, castratie, verwijdering van de schede, dural resectie, neoplasia, squamous celcarcinoom, sinusoïdale membraanablatie, ethmoid sinushematoom, ablatie van penile en cervicale letsels, trots vlees.

 

Otorinolaryngologie en Kaakchirurgie:
Mondelinge massectomy, gingival uitsnijding/plasty insnijdingsbiopsie, auditief hematoom, Bulla-curettage, de ablatie van het oorkanaal, gehoortekortcorrectie, verwijdering van kaakbeen, gingival hyperplasia, sublingual weefsel, laryngeal granuloma, ventriculaire resectiechirurgie, laryngeal littekenverwijdering, oorgewassen, de celstomatitis van het lymfocytenplasma, neushyperkeratosis, neusresectie, enkelosteosarcoom, de poliepen van het oorkanaal, gedeeltelijke mandibular resectie, periodontal klepchirurgie, gedeeltelijke maxilla Resectie, proliferative otitismedia - desinfectie en ablatie, laryngeal netwerkrevisie, Ramulas, speekselklierenresectie, speeksel mucinous cyste, zacht gehemelte, squamous celcarcinoom, smalle neusgaten, vouwen, sublingual speekselklieren, stekel, tong letsels, amandelenuitsnijding, valguslaryngoscoop, door een kroonindruk.

 

Oogchirurgieprocedure:
Bindvliestherapie, kersenoog, Distichia, ectopische wimpers, tearing traan, varusvarus, meibomian klierresectie, orbitale tumorresectie, hemangiomasresectie, scleral keratectomy, keratectomy, de tumor van de mastcel, schaalresectie van squamous celcarcinoom, scheuren.

 

Dermatologische chirurgieprocedures:
Acral likgranuloma ablatie, huidmassa: het huidetiket, follicular cyste en de tumor, gingival hyperplasia en het abces, digitaal stootkussen/neushyperkeratosis, hemostasis, kwaadaardige melanoma, lokaliseerden Demodex, opnemingscyste, papilloma, oogappelmelanoma, met pigment gekleurde plaque, fotochemische keratosis, Pinnal tumor, ziekte van de katten de c-als cyste, Calcinosis-circumscripta, verwijdering van squamous celcarcinoom, virale papilloma, gekronkeld (scherp en chronisch) beheer, knoestige sebaceous klierhyperplasia, de dermatitis van de plasmacel.

 

 

Wij zijn het belangrijke bedrijf in het ontwikkelen van, de productie van en het verdelen van laser en optoelectronic systemen. Onze belangrijke producten omvatten systemen van lasers in vaste toestand, Co2-lasers, halfgeleiderlasers en LEIDENE apparaten voor verscheidenheid van medische en veterinaire toepassingen. Wij hebben dierenartsen van aantal overzichtstechnologieën voor hun kliniekoplossingen door onze laser en optoelectronic systemen te gebruiken voorzien. Wij verstrekken kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice.

 

 

De technische chirurgische laser van Specificatie forVeterinary Co2 | Het veterinaire materiaal van de lasertherapie | Economische Co2-Laser Medische Veterinaire Laser:

Licht type

Verzegeld van de laserstraal van Co2

Spectrumsgolflengte

10.6 um

Macht

0,5 – 15 Watts

Co2-buislevensduur

> 1000 uren

Het werk wijze

CW, Enige Impuls, herhaalt Impuls, Super impuls

Configuratiescherm

LCD de vertoning met denkt film zeer belangrijke schakelaar

Piekmacht

100 Watts

Leveringsmechanisme

de 7 verbindingenlente bracht gearticuleerde wapensteun in evenwicht

Koelsysteem

Vloeibaar omloopsysteem

Het werk straal

110cm

Het werk wijze

TEMOO

Macht

220V/50Hz of 110V/60Hz

 

 

VOOR de Veterinaire chirurgische laser van Co2 | Het veterinaire materiaal van de lasertherapie | Economische Co2-Laser Medische Veterinaire Laser

Contact enkel Ray Liu

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 15W 110cm de Schokgolfmachine van Straal Veterinaire Co2 kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.