• EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie
 • EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie
 • EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie
 • EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie
EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie

EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: Smart-Wave
Certificering: CE
Modelnummer: BS-SWT2X

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: Standaard de uitvoerverpakking
Levertijd: Binnen 3 werkdagen nadat wij betaling van de Machine van de Akoestische Golftherapie ontvingen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Contant geld, Alipay
Levering vermogen: 800 reeksen per maanden
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Garantie: 12 maanden Functie: Fysiotherapie
KLEUR: Wit Toepassing: de behandeling van schoudertendinosis
Productnaam: Van de de Impulsactivering van EPAT Extracorporeal van de de Therapiechiropraktijk van de de Drukgol EPAT: De Activeringstherapie van de Extracorporealimpuls
Hoog licht:

Het Materiaal van de de Drukgolftherapie van Ce

,

EPAT-de Golfmateriaal van de Chiropraktijkdruk

,

De Therapiemateriaal van de fysiotherapieDrukgolf

Productomschrijving

Van de de Impulsactivering van EPAT Extracorporeal van de de Therapiechiropraktijk van de de Drukgolf van de de TechnologieDrukgolf de Therapiemateriaal

 

Mini Shockwave-het Model van het therapiesysteem: BS-SWT2X

 

De Therapiemateriaal van de SmartWaveDrukgolf

Het Materiaal van de Drukgolftherapie, extracorporeal de schokgolftherapie van ESWT, riep ook het Materiaal van de Akoestische Golftherapie, hoofdzakelijk voor fysieke therapiebehandeling, sportblessure en rehabitationbehandeling.

De radiale Impulstherapie (RSWT) is een onlangs FDA-approved behandelingstechniek. Het gebruikt Schokgolven om de zachte weefsels van het lichaam te mobiliseren om gevolgen te bereiken die moeilijk of onmogelijk om door handvat zijn te bereiken.

BS-SWT2X SMARTWAVE gebruikt de recentste elektrisch-magnetische technologie, zonder lucht-compressor, zodat komt met langere levenscyclus, tegelijkertijd kan het hogere energie en frequentie voor beter behandelingsresultaat verstrekken. Van technische mening, kan BS-SWT2X energie van 10mJ (0.25Bar) aan 190mJ (5Bar) bereiken, regelbaar bij het stappen 10mJ (0.25Bar). Frequentiegebieden van 1Hz aan regelbare 22Hz.

 

EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie 0

 

BS-SWT2X SMARTWAVE heeft rijke software, omvat: 38 vooraf ingestelde behandelingsprotocollen, tovenaar-behandeling menu, onbeperkte aangepaste montages, het beheer van het klantenprofiel. Van de mening van het gevoel van de patiënt, verstrekt BS-SWT2X comfortabeler gevoel, dus zelfs ontvangt de klant zelfde dosering in behandeling zij beter gevoel zullen hebben (minder pijn).

 

EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie 1
Van de mening van zender, heeft BS-SWT2X Smartwave verschillende legering 5 gemaakt tot zenders richtend aan verschillende diepte en behandelingsziekte. Het omvat 6mm, 15mm, unfocused 15mm, 25mm, 36mm, wat de meeste toepassingen voor fysische behandelingen evenals estheticabehandelingen behandelt.

 

EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie 2

Hoeveel Behandelingen worden vereist?

Het normale aantal behandelingen voor de meeste voet en de enkelvoorwaarden zijn 4, maar bepaalde strengere verwondingen kunnen tot 9 (zie hierboven mijn verhaal) vereisen. 4-10 dagen tussen behandelingen wordt geadviseerd voor het lichaam om natuurlijk terug te krijgen. Als het maximumaantal 9 behandelingen wordt vereist, is het raadzaam om 4-6 weken te wachten alvorens de volgende behandeling wordt gegeven aan hetzelfde gebied.

Radiale Impulstherapie: Het systeem van de de Impulstherapie van Smartwave Radiale is een geavanceerd systeem dat korte, intense elektromagnetische schokgolven gebruikt om musculoskeletal pijn te behandelen. Het werkt door de opsplitsing te bevorderen die van littekenweefsel en de adhesie, een ontstekingsreactie veroorzaken die bloedomloop tot het gebied verhoogt en de hulp pijn verlicht, bevordert het helen en verbetert waaier van motie.  De radiale Impulstherapie is vermeld om pijn van spier, pees, ligament en beenverwondingen te behandelen toe te schrijven aan trauma, excessief gebruik of artritis. Het smartwaveapparaat bestaat uit een handstuk waarin de elektromagneten op een instrumentenuiteinde veroorzakend radiale energiegolven worden ontworpen die diep in de weefsels (35-40 mm) doordringen waar andere vormen van therapie (hitte, ultrasone klank, elektrostimulatie) niet kunnen bereiken.

 

 

Hier is een lijst van verwondingen die wij met Radiale Impulstherapie hebben geholpen:

• Plantar Fascitis• Achilles Tendonitis• Peroneal Tendonitis• Patellar Tendonitis• IT Bandpijn• Heuppijn (Spier)• Lagere Rugpijn• Medio Rugpijn• Halspijn• Spierknopen en Trekkerpunten• Schouderpijn• De Verwondingen van het rotatormanchet - acupunctuur-Achterpijn - Geknepen zenuw-Heupjicht en van de van de Been pijn-Voet, Enkel en het tendonitis-Gluteus van Been pijn-Achilles van Medius syndroom-Hoge Enkel verstuiking-Enkel verstuiking-Kalf Spier verwonding-Knie Pijn
  

 

Voordeel en Specificatie van SmartWave:

 • Het lange instrument van de levensduur akoestische golf, meer dan 2-3 miljoen schoten vóór nodig onderhoud
 • Kan het Ti-legering gemaakte instrument, energie naar patiënten volledig overbrengen, dubbele efficiency dan 1st generatie
 • Kan meer dan 10000 schoten zonder onderbreking onophoudelijk werken, om uitstekend behandelingsresultaat op te leveren
 • Meer dan 38 vooraf ingestelde behandelingsprotocollen, en steungebruiker - bepaalde protocollen
 • Energie van 10mJ aan 190mJ, regelbaar per 10mJ zoals stappend (gelijke aan 0.25Bar aan 5Bar)
 • Frequentie van 1Hz aan 22Hz, regelbaar per 1Hz zoals stappend

 

Toepassing: Fysiek: - Van het de Rehabilitatie (ook diabetes)/- (Chronische) Pijnhulp/- Lichaam van de sporten de verwonding Verwonding

Welk type van voorwaarden kan met Drukgolftherapie worden behandeld?
De drukgolfbehandeling kan scherpe en chronische kwesties met succes behandelen zoals:

De kniepijn/verdeelt Verkalkingen/Verbeterde bloedvatenvorming/Verhoging van de injectietherapie van het Trekkerpunt
Collageenstimulatie en cellulaire terugwinning/Nieuwe bloedvatenvorming/Achilles tendonitis en schoudertendonitis
Achilles tendinopathy/Chronische hals, schouder, en rugpijn (myofasical pijnsyndroom) /Heel pijn/hielaansporing (Plantar fasciitis)
Tennis/de spanning van de de elleboog (radiale/ellepijpdie humeral epicondylitis) /Jumper knie van de Golfspeler (Patellar tendonitis) /Muscle door pijnlijke spierknobbeltjes (Trekkerpunten) wordt veroorzaakt /Shoulder pijn, van de de peespijn van schouderverkalkingen (Kalkvormend Rotatormanchet Tendonitis) /Achilles van de de pijn (Tibial spanningssyndroom) /Hip de gezamenlijke druk (achillodynia) pijn /Shin (grotere trochanter pijn) /Bursitis (de meeste verbindingen)
Spanningsbreuken/Mortons-Neuroma/de Behandeling van het Littekenweefsel (Hulp om chronische pijn van beschadigd bindweefsel te verminderen)
Halluxrigidus/cellulite/lymphatic drainage/Temporomandibular gezamenlijke wanorde (TMJ) /Heel Pijn/Voetpijn/Enkelpijn
Plantar fasciitis/verlamt Pijn/Rugpijn/Halspijn/Schouderpijn/Elleboogpijn/Polspijn/Handpijn/de ziekte van Peyronie
Erectiele die Dysfunctie (vaak samen met PRP-injecties wordt gebruikt)

 
Plicasyndroom – wat kon anders mijn kniepijn zijn?
ACL (voorafgaand kruisvormig ligament) verwonding-Metatarsalgia-Morton neuroma-Plantar fasciitis-Scheenbeen splinter-Hand pijn-DE Quervain Tenosynovitis (Duimpijn) - Handworteltunnel van syndroom-Auto van de de band-Schouder Ongevallenkinesio de zenuw-Schouder vast:binden-Enkel vast:binden-Massage therapie-Hals pijn-Geknepen pijn-Tennis elleboog-huldeblijk-TMJ/Temporomandibular de verbinding van TMD/dysfunctie-NormaTec Terugwinningslaarzen
 

De schokgolftherapie is een modaliteit die gemeenschappelijker wordt op het gebied van fysieke therapie, evenals andere gezondheidszorggebieden. De schokgolftherapie, of de extracorporeal drukgolftherapie (ESWT) worden, gebruikt in de behandeling van vele musculoskeletal voorwaarden, hoofdzakelijk die die bindweefsels zoals ligamenten en pezen impliceren.

De orthopedische die voorwaarden algemeen met schokgolftherapie worden behandeld omvatten:

 
 • plantar fasciitis
 • de knie van de verbindingsdraad (patellar tendinitis)
 • tenniselleboog (zijepicondylitis)
 • de elleboog van de golfspeler (middelepicondylitis)
 • Achilles tendinitis
 • bursitis
 • de pijn van het rotatormanchet
 • chronische pijn
 • spanningsbreuken (been die helen)
 • Neuroma van Morton

Voor van de de Impulsactivering van EPAT Extracorporeal van de de Therapiechiropraktijk van de de Drukgolf van de de TechnologieDrukgolf de Therapiemateriaal

Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd EPAT-van de de Golftechnologie van de Chiropraktijkdruk het Materiaal van de de Drukgolftherapie kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.