• De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal
  • De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal
  • De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal
  • De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal
  • De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal
  • De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal
De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal

De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: SmartWave
Certificering: CE
Modelnummer: BS-SWT5000

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: Standaardpakket
Levertijd: Binnen 3 werkdagen nadat wij betaling van de Machine van de Akoestische Golftherapie ontvingen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Contant geld, Alipay
Levering vermogen: 500 Eenheden per Maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Het Materiaal Traditionele Pneumatische Schokgolf van de Extracorporealdrukgolf voor Chronische Plan Type: Van de de Akoestische Golftherapie van AWT het Materiaal Traditionele Pneumatische Schokgolf voor Ch
De EMBLEEMdienst: JA, heeft het laarsembleem voor het embleem van de vrije, zijdedruk MOQ-vereiste Steekproef: Beschikbaar
Steekproeftijd: 1-2 dagen na uw steekproeforde Levensduur voor handpiece: meer dan 3 miljoen schoten, hadden meer dan 8 miljoen schotenverslag door één klanten te gebruiken
Zender: 6 zenders voor diverse behandelingen
Hoog licht:

Het Materiaal van de ExtracorporealDrukgolf

,

De pneumatische Machine van de Schokgolftherapie

,

De Therapiemachine van de Fasciitisschokgolf

Productomschrijving

Het Materiaal Traditionele Pneumatische Schokgolf van de Extracorporealdrukgolf voor Chronische Plantar Fasciitis-Schokgolftherapie

Plantar Fasciitis of „de joggershiel“ zijn een wanorde waar de plantar band door herhaalde kleine verwondingen aan het vaak via het aanstoten of het lopen wordt geïrriteerd. De Plantar band is het bindweefsel (aponeurosis) dat de boog in uw voet steunt en de hulp uw van hielbeen of calcaneus tuberosity met de hoofden van de beenderen van de middenvoet verbindt. Dit zal pijn wanneer status veroorzaken, het lopen of het lopen en is vaak bij zijn slechtst na periodes van weinig of geen gewicht die op de beïnvloede voet dragen. Er zijn een aantal niet doeltreffende procedures helpen plantar fasciitis met inbegrip van hitte, ijs, kalf versterkend oefeningen, gewichtsvermindering en niet steroidal anti-inflammatory drugs behandelen. De meer blijvende kwesties worden soms behandeld met corticosteroid injecties; nochtans, zijn er een aantal risico's die deze behandeling draagt. Er zijn ook douane orthotic apparaten die kunnen worden gebruikt helpen pijn verminderen. Hoewel het laatste redmiddel, chirurgie goede resultaten kan veroorzaken en weinig complicaties verbonden aan het heeft.
 
De therapie van de Extracorporealschokgolf kan een andere niet chirurgische optie verstrekken helpen plantar fasciitis behandelen. In termen van kosten, is het een veel goedkopere optie dan chirurgie en heeft steeds meer bewijs in verband met zijn doeltreffendheid.
 
Wat is ESWT?
De Therapie van de ExtracorporealDrukgolf of ESWT zijn een minieme niet chirurgische die procedure 18 wordt gebruikt om chronische plantar fasciitis, Achilles tendonitis, tenniselleboog, schoudertendonitis, en andere chronische tendinopathies te genezen.
Lithotripsy, een gelijkaardige procedure van de drukgolftherapie, wordt gebruikt regelmatig voor het verdelen van en het verspreiden van nierstenen. Toen de urologen dat patiënten vonden die de niersteenprocedure hadden met verhoogde beendichtheid en de nieuwe weefselgroei wordt voorgesteld, werden de mogelijkheden van drukgolftherapie die opnieuw bezocht.
ESWT wordt gebruikt internationaal voor voorwaarden overal het lichaam. In de Verenigde Staten, werd een FDA-studie uitgevoerd voor patiënten die aan chronische plantar fasciitis met of zonder de aanwezigheid van een hielaansporing lijden. De resultaten waren een verbazende gemiddelde vermindering van pijn van 92% met slechts één behandeling.
ESWT-voordelenpatiënten omdat hun voorwaarde kan extracorporeally worden behandeld, betekenend buiten het lichaam. Omdat de behandeling niet-invasief is worden veel van de uitgaven en de risico's van chirurgie geëlimineerd.
 
Wat is SmartWave BS-SWT5000?
SmartWave BS-SWT5000 keurt extra-corporale schokgolftherapie (ESWT) goed, die een methode voor de behandeling van oppervlakkige orthopedische die wanorde in de loop van de afgelopen 20 jaar wordt ontwikkeld is. De extreme methode om gebundelde correcte golven met hoge intensiteit werd te gebruiken geselecteerd omdat de mechanische/akoestische golven van kracht op een bepaald punt met een parabolische reflector kunnen worden geconcentreerd om ervoor te zorgen dat de spanningsgrenzen niet in het resterende weefsel worden overschreden.
 
Met verschillende uiteinden, kan het BS-SWT5000 systeem van de schokgolftherapie meest typische toepassingenincludesepicondylitis, Tendonitis, Bicepsen Tendonitis, Achilles Tendonitis, Lagere Rugpijn van spieroorsprong, Trekkerpunten, Plantar Fascitis, en esthetische toepassingen als Cellulite-therapie, Stretchmark-verwijdering, Huid het aanhalen en lichaam het een nieuwe vorm geven behandelen. Het is wijd geïnstalleerd voor behandelingsdoel dat behandelt: (chronisch/scherpe) rehabilitatiegeneeskunde, orthopedie, sportgeneeskunde, de medische kosmetiek, pijnbehandeling, de dermatologie, geriatrie, acupunctuur (omvat Chinese traditionele medisch), enz.
 
De volgende aanwijzingen zijn ook kunnen met de therapiemateriaal BS-SWT5000 worden behandeld van de akoestische golfdrukgolf:
Plantar Fasciitis
Achillodynia/Achillobursitis
Ontstekingen en verkalking van schouder gezamenlijke pezen
Pijn in het liesgebied
Epicondylitis (Tennis en Golfelleboog)
Het Syndroom van topknieschijven en Tibial Spanningssyndroom.
Pijn in het heupgebied en/of de iliotibial landstreek.
De Knie van de verbindingsdraad (Patellar Tendinitis)
De pijn in verlamt toevoegingen en palmar kant van de pols
Exostoses van kleine handverbindingen van Rang 1 Artrose.
Acupunctuur
Pijn trekker-punten of pijnlijke punten in spieren.
ED (erectiele dysfunctie)
 
Technische Parameter voor van de de Akoestische Golftherapie van SmartWave BS-SWT5000 AWT het Materiaal Traditionele Pneumatische Schokgolf voor Chronische Plantar Fasciitis-Schokgolftherapie:

SchokbronExtra-corporale Schokgolftherapie
Energieniveaus1 tot 5 Bar, het regelbare stappen bij 0,1 Bars
Impulsfrequenties1 tot 22 Herz
Uitbarstingswijzen3 uitbarstingswijzen of ononderbroken
Adapterdiameter35mm (15mm, 20mm, 6mm, 25mm voor facultatief, meer voor ODM)
TrekkerTrekkerknoop op handpiece
Controlebord10 duimhoogtepunt - grootte kleurrijk touch screen
Positieve schokgolftellerJa
Negatieve schokgolftellerJa, met vooraf ingestelde waarde
Ingebouwde programma'sAanwijzingsmenu met vooraf ingestelde behandelingsprotocollen
Werkomgeving10 - 28ºC 30~80%RH, 500~1060hPa
MachtsspecificatieAC110V - 220V/50Hz - 60Hz, 16A

De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal 0
 
          
Voor van het de drukgolfmateriaal van Extracorporeal de Traditionele Pneumatische Schokgolf voor Chronische Plantar Fasciitis-Schokgolftherapie
Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij staan op elk ogenblik tot uw dienst!

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Drukgolfmateriaal van Fasciitis Pneumatisch Extracorporeal kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.