• De radiale Machine van de de Schokgolftherapie van ESWT Paarden Veterinaire
 • De radiale Machine van de de Schokgolftherapie van ESWT Paarden Veterinaire
 • De radiale Machine van de de Schokgolftherapie van ESWT Paarden Veterinaire
 • De radiale Machine van de de Schokgolftherapie van ESWT Paarden Veterinaire
De radiale Machine van de de Schokgolftherapie van ESWT Paarden Veterinaire

De radiale Machine van de de Schokgolftherapie van ESWT Paarden Veterinaire

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: SmartWave
Certificering: CE
Modelnummer: BS-SWT2X

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: Standaard de uitvoerverpakking voor Paarden Veterinair de Machine Radiaal ESWT Materiaal van de Scho
Levertijd: 1-3 ontvangt de werkdag na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 reeksen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Functie: peesverwonding, zachte kwestie Software: 20 vooraf ingestelde behandelingsgidsen
Energie: 10mj-190mj Frequentie: 1-22 Herz
Toepassing: paarden, dierenartskliniek, paardenkliniek Afmeting: 320*225*126mm
Hoog licht:

De veterinaire Machine van de Schokgolftherapie

,

De radiale Machine van de Schokgolftherapie

,

De paardenmachine van de Schokgolftherapie

Productomschrijving

Paarden Veterinair de Machine Radiaal ESWT Materiaal van de Schokgolftherapie
 

De schokgolfbehandelingen helpen in het helen van de rug van uw paard en vele lagere lidmaatlamenesses, vooral pees en ligamenten. Gedekt door de meeste paardverzekering, levert het opmerkelijke resultaten op.

De schokgolf is een grote toevoeging aan het arsenaal van behandelingen dat wij voor een verscheidenheid van kunnen verstrekken verwonden. In de laatste jaren, heeft onze capaciteit om voorwaarden te diagnostiseren zeer verbeterd (zoals digitale röntgenstralen, 3D ultrasone klank, MRI), maar wij werden nog beperkt in onze behandelingsopties (rust, steroïden, schoeien-om enkelen te noemen). De schokgolf geeft ons een grote behandelingsoptie die minimaal invasief met bewezen resultaten is.

De therapie van de Extracorporealdrukgolf (ESWT) is een nieuwe nieuwe technologie voor het behandelen van musculoskeletal problemen, zacht-weefsel en beenverwondingen in paarden. ESWT is niet-invasief en gebruikt om het helen te bevorderen zodat keren de paarden naar een niveau van volledige gefundeerdheid en nuttige activiteit zonder herhaling van ziekte die terug. Het heelt eigenlijk weefsels, onderdrukt niet alleen pijn en ontsteking.

Hoe wordt de golf veroorzaakt?

Een schokgolf is een drukgolf – om het even welke actie die zijn omringend middel verplaatst is een schokgolf. De gecreeerde rimpeling wanneer een steen in een vijver wordt geworpen is een schokgolf. Het heeft niets met „het schokken“ of elektriciteit te doen. De schokgolven in paardengeneeskunde worden gebruikt worden geproduceerd in een vloeibaar middel binnen een omvormerhoofd en door huid, vet, en spier die gemakkelijk dan overgebracht. De hoge energiegolven worden geconcentreerd binnen het omvormerhoofd zodat de schokgolf aan het nauwkeurige gebied van de verwonding kan worden geleid. Wanneer de schokgolven een gebied van hogere akoestische impedantie raken, zoals been, de dramatisch langzame golven en een hoop van energie wordt vrijgegeven van het omringende weefsel.

Van buiten produceert het (extracorporeal) lichaam, de machine schok of drukgolven met hoge intensiteit, die aan een specifieke plaats binnen het verwonde weefsel pulseren. Hoewel zijn daadwerkelijke wijze van actie nog in geschil is, bevordert het en versnelt het helende proces, hoofdzakelijk combinerend een direct pijnstillend effect met een vermindering van ontsteking, die tot nieuw bloedvat in zacht weefsel en regeneratie in been leiden.

Aanvankelijk gebruikt om musculo-skeletal problemen en nierstenen in mensen te behandelen, is deze zelfde schokgolftechnologie gevonden hoogst efficiënt om te zijn in het behandelen van vele verlamming en musculo-skeletal problemen in paarden. Het gebruiken van hydraulische druk, wordt soundwaves geproduceerd door de machine dat het weefsel van het paard doordringt, waar zij in de versie van voordelige biochemische producten resulteren en de groei van een nieuwe bloedlevering aan verwonde gebieden bevorderen, evenals verstrekkend pijnhulp.

De schokgolven zijn high-energy correcte golven, die aan het beïnvloede lichaamsdeel worden overgebracht. Daar, brengen zij de natuurlijke de reparatiemechanismen van het lichaam door immuun-bekwame cellen teweeg te bevorderen. Aldus, wordt een duurzame helende reactie bereikt zonder enige bijwerkingen.

De schokgolftherapie is gelijkaardig aan ultrasone klank omdat het schokgolfmateriaal een wave-like impuls in het weefsel van een positie buiten het lichaam verzendt. De energie van de akoestische (correcte die) golf door schokgolfmateriaal is wordt veroorzaakt ongeveer 100 keer hoger dan de energie van de akoestische (correcte die) golf door kenmerkende die ultrasone klankeenheden wordt veroorzaakt in paardendiergeneeskunde worden gebruikt. Terwijl de akoestische (correcte die) golf door kenmerkend ultrasone klankmateriaal wordt veroorzaakt lichaams geen weefsel vervormt aangezien het binnengaat, reist door, en kaatst dan terug uit de lichaamsweefsels terug die door de ultrasone klanksonde moeten worden opgenomen; de hogere energie akoestische (correcte die) golf door paardenschokgolfmateriaal wordt veroorzaakt vervormt de dichtere lichaamsweefsels op aanvankelijk contact en opnieuw bij reactie. De van de „schokgolf“ golf of impuls weefsels van het kompressen dichtere lichaam zoals ligamenten, pezen, en been op zijn aanvankelijke reis in het lichaam en dan als „schokgolf“ golf of impuls gaat deze dichtere lichaamsweefsels terugkaatsen en uitbreiden zich op het cellulaire niveau achteruit. Zo, terwijl voorziet de reactie van ultrasone klankgolven zonder weefselvervorming en de kijker van een computer geproduceerd visueel beeld van lichaamsweefsels, de „schokgolf“ golven vervormen de dichtere lichaamsweefsels en daardoor hoofdzakelijk de dichtere lichaamsweefsels op het cellulaire niveau „masseren“. Dit micro-manipulation van de dichtere lichaamsweefsels zoals ligamenten, pezen en been door de schokgolf akoestische (correcte) golf bevordert neovascularization (de groei van nieuw bloedvat in weefsel) en de productie van fibroblasten en osteons (cellen die pees, ligament en been helen). De cellulaire „diepe die weefselmassage“ door schokgolftherapie wordt veroorzaakt verstrekt één of andere graad van analgesie (pijncontrole), verbetert ook helende tarieven in huidwonden, en veroorzaakt verbetering in besmette verwondingsplaatsen.

De schokgolftherapie is getoond:

 • De cellen van de rekruutstam plaatselijk zodat het helen de meesten als het originele weefsel is (minder het met littekens bedekken)
 • Bevorder de nieuwe beengroei
 • De doordringbaarheid van de verhogingscel en bevordert de versie van een cascade van het helen en de groeifactoren die tot het natuurlijke helende proces bijdragen
 • Bevorder de stam dat cellen in het dierlijke lichaam wordt geleid aan het behandelde gebied
 • Oorzakenneovascularization (een ingrowth van nieuw bloedvat)
 • Bevorder fibroblasten, de cellen die nieuw bindweefsel produceren

De schokgolftherapie vormt een nieuwe modaliteit voor het behandelen van vuurvaste voorwaarden, door de mechanismen van de dieren natuurlijke reparatie te bevorderen.

ESWT is een niet-invasieve behandeling die het helen van vele soorten orthopedische en zachte weefselverwondingen en voorwaarden kan verzenden. Het is gebruikt in Europa in menselijke geneeskunde om tenniselleboog, plantar fasciitis (hielpijn), de verwondingen van het rotatormanchet, diabeteszweren, die tendonitis van de schouder, dij hoofdnecrose (heupdegeneratie) verkalken, niet-verenigde breuken, wonden, brandwonden, osteomyelitis (besmetting van het been) met drainagelandstreken te behandelen, en myofascial pijn om enkelen te noemen. Het nieuwe onderzoek heeft potentiële toepassingen in het behandelen van periodontal ziekte, besmette wonden, en om snelheidsbreuk het helen te bevorderen en de weerslag van niet-verenigde breuken te verminderen getoond. Het is goedgekeurd door de V.S. Food and Drug Administration voor gebruik in mensen om plantar fasciitis en tenniselleboog te behandelen die om aan zes maanden van conventionele therapie er niet in slagen te antwoorden.

De schokgolftherapie is zeer veilig voor het paard. In tegenstelling tot chirurgische of injecteerbare behandelingsopties, vereist het steriliteit, verlengde terugwinningstijd, of het verbinden, en stelt geen risico van naaldpunctuur voor. Voor Rijnwijn en verstik problemen, evenals kan sesamoiditis, het een uitstekende optie voor de eigenaar die gezamenlijke injecties willen vermijden, of het paard zijn dat geen naalden goed tolereert. Hoewel het paard over het algemeen licht gekalmeerd is om beweging tijdens therapie te verhinderen, wordt de behandeling gemakkelijk gedaan in het statuspaard, vereist het knippen van het behandelde gebied niet, kan op het landbouwbedrijf worden gedaan, en vergt slechts 10-20 minuten. De meeste paarden verbeteren snel met reacties die in 7-10 dagen worden gezien.

De schokgolf is een grote optie om verscheidene gemeenschappelijke paardverwondingen en voorwaarden te behandelen. Het is niet-invasief en goed-getolereerd door paarden. Het verzendt het helen en verbetert de kwaliteit van reparatie van weefsel. Het is betaalbaar en behandeld door de meeste verzekeringsplannen. Omzichtig ben van inferieure schokgolfapparaten die geen bewezen resultaten kunnen leveren.

De radiale Machine van de de Schokgolftherapie van ESWT Paarden Veterinaire 0

 

In diergeneeskunde, hebben de drukgolven groot succes in de meeste omstandigheden van het paard bereikt:

 • het gekronkelde helen
 • Navicular ziekte
 • Pezen, ligamenten en andere zachte weefselverwondingen
 • Spierpijn
 • Osteoartritis
 • Tibial spanningsbreuk
 • Hardnekkig verzet tegene scheenbenen
 • Het beïnvloeden van dorsale spinous processen (schoften)
 • Proximale sesamoid beenbreuken
 • Onvolledige lange pastern breuken
 • Subchondral beenpijn
 • Hoekige lidmaatmisvormingen

 

Hoe wordt de behandeling beheerd?

Terwijl een veterinaire kliniek ESWT aan intern verpleegde patiënten kan beheren, nemen de meeste vaklieden de therapie aan hun paardencliënten. Het paard blijft zich bevindt in zijn box en is licht gewoonlijk gekalmeerd om hem van zich het bewegen bovenmatig tijdens de behandeling te houden. Een dierenarts gebruikt een draagbare eenheid om hoge druk akoestische (correcte) golven te produceren. Het apparaat wordt gehouden tegen het verwonde gebied (been, verbinding, pees, of ligament) ongeveer twintig minuten. Een typische cursus van therapie impliceert drie behandelingen met de intervallen van drie weken.

 

Wat gebeurt aan de weefsels met deze therapie worden behandeld die?

 

Terwijl het nauwkeurige mechanisme nog niet wordt gekend, leidt ESWT algemeen tot betere omloop toe te schrijven aan bloedvatenuitzetting in en rond het verwonde gebied. De groei van nieuw bloedvat is ook geregistreerd.

De significante pijnhulp is bijna duidelijk onmiddellijk, hoewel het lichte zwellen en de gevoeligheid voor een paar dagen kunnen worden opgemerkt. ESWT heeft ook een positief effect op de concentratie van het omzetten van de groeifactor bèta 1, die celactiviteit bevordert. Bovendien beïnvloedt ESWT been remodellerend door de buitenlagen dik te maken en het onderliggende gezamenlijke kraakbeen van het celnetwerk te versterken.

 

 

Vooraf ingestelde Protocollen voor Paarden Veterinair de Machine Radiaal ESWT Materiaal van de Schokgolftherapie
Suspensieve Ligamenttak
Collaterale Ligamenten van Diverse Verbindingen
Nuchal Ligament
Spier triger punten – Heupjicht, myositis, bindweefselvermeerdering
Chronische Rugpijn
Heup en Elleboogdysplasie
Tendinopathy
Pijnlijk Littekenweefsel
Algemene Massage
Arthropathy/Cubarthrosis

 

De radiale Machine van de de Schokgolftherapie van ESWT Paarden Veterinaire 1

 

Verpakking & het Verschepen van Paarden Veterinair de Machine Radiaal ESWT Materiaal van de Schokgolftherapie
 

SmartWave BS-SWT2X niet-Heelt Breuken die Protocol behandelen die is in lichtgewicht, minder dan 3Kg, in de handgeval van het legeringsmetaal wordt ingepakt. Het is gemakkelijk zich te bewegen en beschermt ook de machine.

 

 

26

Onze Diensten van Paarden Veterinair de Machine Radiaal ESWT Materiaal van de Schokgolftherapie

Als belangrijke fabrikant van de machine van de Schokgolftherapie in China. Wij moeten in goede positie niet alleen u leveren hoogte - kwaliteitsmachine, maar ook uitstekend na de verkoopdienst. De goedgetrainde ingenieurs zullen u om het even welke technische ondersteuning aanbieden.

 

Paarden Veterinair de Machine Radiaal ESWT Materiaal van de Schokgolftherapie

Fabriek het directe verkopen:

1. U zult het recentste product, snelle levering krijgen (algemeen van dezelfde dag na betaling).
2. De directe steun van technieknaverkoop.
3. Professionele technische gids om te handhaven en ondersteunend.
4. OEM/ODM of cliëntaanpassing. Wij heten verdeler welkom om hun machines voor bepaalde markt aan te passen.
 
Voor Paarden Veterinair de Machine Radiaal ESWT Materiaal van de Schokgolftherapie
Gelieve te voelen vrij om LUMSAIL MEDISCHE Ray Liu te contacteren

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De radiale Machine van de de Schokgolftherapie van ESWT Paarden Veterinaire kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.